Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/bluestardisko.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Det står vi for – Blue Star

Det står vi for

Vi vil være en oplevelse i lyd og lys, men også i nærvær. Vi er nogle af landets mest erfarne DJ’s, som sætter festen i centrum og har overskud til at underholde.
Vores DJ’s er ikke bare DJ’s – de er Entertainere.

Vi tager selvfølgelig imod musikønsker – men vi sætter også en ære i at overraske jer med hits fra vores kæmpe musikkatalog, der er omhyggeligt opbygget gennem årene. Det indeholder over 20.000 numre fra de farverige 80’ere, de glade 90’ere og 00’ere og de største hits fra i dag.

Vi leverer løsninger til
– Fødselsdage (30-60 år)
– Bryllupper
– Firmafester
– Julefrokoster
– Temafester (80’er, 90’er/00’er, Afterski osv.)
– Festivaler

– Vores pris for en komplet løsning ligger typisk fra 5.900,- kr. og opefter.

Et godt ordsprog hedder, at man får, hvad man betaler for, og hos Blue Star er dette ingen undtagelse. Vi er ikke de billigste, men ligger prismæssigt på niveau med landets andre professionelle mobildiskoteker. 

Ingen fest er for stor eller lille
Vi tilpasser lyd- og lysanlæg efter dine behov, og så det passer til omgivelserne.

Det siger vores kunder

Ej, hvor var de sjove. Der var dælme fut i dem, og det smittede så meget af på gæsterne, så det var en lyst. Faktisk vildt godt tænkt, at de er to, hvor den ene kommer rundt blandt gæsterne med mikrofon, mens den anden passer musikken – det er vildt genialt, og det har bare så fed en effekt på festen. Dejlige drenge – Tak!

– Inge Petersen, Vestas

Jeg ville bare lige sige Tusind TAK for en fantastisk aften til min 50 års fødselsdag. I gjorde det bare så godt. I har en super god evne til at finde ud af, hvad det er, folk gerne vil høre. I har fået meget ros fra mine gæster. Det er en aften, I kan være meget stolte af.

– Conni Frederiksen, Ribe